GamCare ngedongkrak Gaming Luwih Aman karo Kode Etik Anyar
Toto

GamCare ngedongkrak Gaming Luwih Aman karo Kode Etik Anyar

The amal sawijining kurban support kanggo wong kena pengaruh gambling gawe piala ing UK, GamCare, wis announced Code anyar saka tumindak bener kanggo bata-lan-mortir gambling operator.

GamCare masalah Saran anyar kanggo Retail Gambling Bisnis
Kode Etik anyar ngupaya kanggo nggawe luwih gampang kanggo wong kena pengaruh gambling gawe piala utawa masalah gambling tekan perawatan penting Hongkong Prize lan layanan support. Kode Etik anyar bakal nggawa dhukungan kanggo wong-wong sing mbutuhake kanthi ngirim pesen informatif ing papan judi toko. Gamblers sing ngunjungi lokasi adhedhasar tanah bakal bisa ndeleng pratandha informasi sing uga bakal kalebu kode QR khusus sing bakal nggawa munggah website GamCare ing Smartphone.

Tanggung jawab gambling lan informasi gambling aman uga bakal katon kanggo pengunjung saka lokasi gambling adhedhasar tanah. Pungkasane, Kode Etik anyar ngupaya nggampangake akses menyang informasi lan nyambungake karo wong sing mbutuhake layanan dhukungan lan perawatan. Nanging iki dudu industri sing sepisanan, amarga Kode Etik anyar nglengkapi Kode Industri GamCare kanggo Tampilan Informasi Gambling sing luwih Aman sing diterbitake ing Maret 2021.

Kode Etika Anyar Ngasilake Pesen Informatif
Kepala eksekutif BGC, Michael Dugher, muji Pedoman Perilaku anyar lan nuduhake manawa bakal gampang ngakses informasi lan layanan perawatan liwat pesen informatif. Dheweke nerangake manawa papan kasebut bakal kasedhiya ing kabeh lokasi ritel anggota Dewan. Akhire, Dugher ngandika: “Kode penting iki bukti konkrit saka netepake industri iki kanggo drive munggah standar gambling luwih aman kanggo mayuta-yuta pelanggan, ngendi padha nang ing UK, lan nderek karya padha saka anggota online kita.”

” BGC bangga kanggo welcome Code GamCare anyar iki, kang bakal njamin Pragmatic Demo pinunjul, katon lan gampang diakses signposting kanggo informasi gambling luwih aman ing bantuan lan dhukungan ing kabeh panggonan game adhedhasar tanah anggota kita. “

Michael Dugher, kepala eksekutif ing Betting lan Dewan Gaming
Matt Burgiss, kode industri manager project GamCare, data saka National Gambling Helpline ngandika sing gamblers njaluk informasi luwih lengkap lan support kasedhiya kanggo pengunjung saka lokasi gambling adhedhasar tanah. Paling ora, nanging paling ora, ngandika sing Code of Conduct anyar bakal bantuan ngirim informasi cocog kang bisa digunakake dening pengunjung saka lokasi gambling toko.

” Ing GamCare, kita ngerti sing panelpon kanggo National Gambling Helpline ajeg nyebut masalah saka tanah basis gambling lan liyane bisa rampung kanggo support wong ing sektor gambling adhedhasar tanah. “

Matt Burgiss, manajer proyek kode industri ing GamCare
Mung bubar, BGC tampi kaputusan Lloyds Bank kanggo introduce watesan Keluaran Sidney kanggo gambling nalika nggunakake kertu debit. Bank dibukak nyoba ana kang dipun ginakaken watesan kedhaftar bisa nyetel pribadi kanggo matesi gambling . BGC muji kaputusan outlining iku luwih nglengkapi tanggung jawab gambling efforts ana dening anggota sawijining.