Tom Brady Hampir Menyertai Las Vegas Raiders … Sehingga Jon Gruden Memecat Perjanjian
Toto

Tom Brady Hampir Menyertai Las Vegas Raiders … Sehingga Jon Gruden Memecat Perjanjian

Bintang bola sepak Tom Brady sudah bersedia untuk menjadi quarterback untuk Las Vegas Raiders apabila dia menjadi ejen bebas pada musim luar 2020. Tetapi jurulatih Raiders ketika itu Jon Gruden menutup perjanjian itu.

Tom Brady quarterback Las Vegas Raiders Tampa Bay Buccaneers slot hoki
Superstar quarterback Tom Brady hampir menjadi Las Vegas Raider pada 2020, menurut prez UFC Dana White, yang cuba menjadi broker perjanjian itu. Sebaliknya, Brady akhirnya membantu Buccaneers Tampa Bay memenangi Super Bowl. (Imej: usatoday.com)
Presiden UFC Dana White membuat pendedahan itu kepada Rob Gronkowski semasa pertunjukan ESPN hujung minggu ini. Gronkowski, hos rancangan itu, telah bersedia untuk menyertai Raiders dalam perjanjian yang sama.

Perjanjian itu hampir selesai, dan pada saat-saat akhir, Gruden meledakkan perjanjian itu dan berkata bahawa dia tidak mahu dia, dan semuanya telah terlepas,” kata White, yang mendakwa cuba membantu membrokerkan perjanjian itu. “Ia adalah gila. Brady sudah melihat rumah-rumah.”

Untuk meletakkan perspektif ini, dua dekad selepas mengambil bahagian dalam permainan yang menafikan pukulan perak dan hitam di Super Bowl, Brady boleh membantu memperbaiki keadaan dengan peminat Raiders. Sebaliknya, dia berakhir di Tampa Bay, di mana dia memenangi cincin ketujuhnya.

‘No Comment’ Di Sekitar
Gruden, yang meletak jawatan daripada Raiders pada musim gugur lalu selepas didakwa menghantar e-mel perkauman, homofobik dan misoginis, tidak mengulas mengenai pendedahan baharu itu. Walau bagaimanapun, mereka menjejaki respons kuatnya apabila ditanya tentang minat pasukan terhadap Brady pada Mac 2020.

Awak bunuh saya, kawan,” kata Gruden menerusi Jurnal Kajian Las Vegas. “Kami suka quarterback kami. Quarterback kami adalah pemain yang sangat Live Keluaran SGP bagus, Derek Carr. Saya ingin mengulanginya kepada semua orang di Vegas. Kami mempunyai quarterback muda yang bagus, dan filem, statistik dan analitik membuktikannya.”

Brady juga tidak mengulas, walaupun dalam penampilan Jun 2021 di rancangan HBO LeBron James, “The Shop,” dia menyatakan: “Salah satu pasukan, mereka tidak berminat pada akhirnya. Saya berfikir, ‘Anda berpegang teguh dengan itu (kata-kata kasar)?’”

Pemilik Raiders Mark Davis menari di sekitar berita tentang pendedahan itu dalam temu bual dengan RJ , menyatakan : “Itulah – dua hingga tiga tahun lalu atau sesuatu? Saya tidak tahu, kawan. Bercakap dengan Dana. Saya masih ingat bahawa Tom Brady pergi ke Tampa Bay. Itu pada asasnya yang saya ingat. Saya tidak tahu. Dana mempunyai cerita. Saya suka Dana. Dia seorang promoter yang hebat dan hebat. Kenapa ini boleh membuatkan saya kecewa?”

Brady Mempunyai Pilihan
Ketika masa Brady di New England semakin hampir, dia dilaporkan bercakap dengan beberapa pasukan. Mereka termasuk kampung halamannya, San Francisco 49ers dan Miami Dolphins. (Siasatan NFL menentukan bahawa macau prize Dolphins mempunyai komunikasi yang tidak dibenarkan dengan Brady pada 2019 dan 2020 semasa dia berada di bawah kontrak dengan Patriots dan pada 2021, manakala Brady bersama Buccaneers.)

Gronkowski berada di bawah kontrak dengan Patriots pada masa itu, walaupun telah bersara selepas musim 2018, yang menghasilkan gelaran Super Bowl keenam pasukan itu. New England kemudian menukarnya ke Tampa Bay, di mana dia dan Brady bekerjasama untuk membantu kelab itu menamatkan kemarau Super Bowl selama 18 tahun. Gronkowski berkata dia “gembira” perjanjian Raiders dibatalkan. “Semuanya berjaya untuk yang terbaik, kawan,” katanya.

Gronkowski bersara buat kali kedua selepas musim 2021, manakala Brady bersara sebentar sebelum kembali untuk musim ke-23.